Huh? Een dokter?!

Yes! Mijn naam is Heleen Lameijer, en ik ben inderdaad dokter. Spoedeisende hulp arts om precies te zijn. Maar daarnaast ben ik ook eigenaar van meerdere bedrijven, bestseller auteur, mentor van artsen en sinds kort eigenaar van dit tiny house!


Het verhaal er achter is eigenlijk wel grappig

Al tijden was ik een beetje op funda aan het neuzen naar een vakantiehuisje. Eigenlijk vooral om te dagdromen, want ik had nooit gedacht dat zoiets echt bereikbaar was... Al koekeloerend kwam ik via via op een totaal andere website terecht en daar zag ik hem staan: míjn Tiny! En ook nog eens aan het Zuidlaardermeer: ook een plek waar ik graag fiets én vlakbij mijn huis!

Dus hop, ik in de auto, op naar het Tiny

Ik spiekte even stiekem door de ramen en ik was verkocht! Maar... het Tiny house (míjn Tiny house!) was dat ook! En... niet aan mij! Iemand was me net, enkele uren daarvoor, voor geweest...


Teleurgesteld liep ik het makelaarskantoor uit

Tot een stemmetje in mij zei: "Laat je nummer achter, het komt wel goed". Dus dat was wat ik deed, ondanks dat de makelaar me verzekerde dat de Tiny écht écht écht verkocht was.

Toen ik een paar dagen later rond ging kijken op het park waar ik het Tiny had zien staan, met het idee dat ik me misschien toch moest oriënteren op een tweede keus huisje (ik vond het park waarop het Tiny staat namelijk écht heel erg leuk), werd ik gebeld. Ik nam op, draaide me om, en keek recht in het gezicht van de makelaar die me op dat moment belde.

Onze beide monden vielen open van verbazing...

Lang verhaal kort: het Tiny was weer beschikbaar. En ik wist dat dít mijn kans was... The rest is history.


Naast dat ik er enorm van wil gaan genieten met mijn vriend en mijn dochter, wil ik het ook delen. Want kan niet iedereen wel wat Tiny Me Time gebruiken?

Specials voor verzorgers, zorgverleners en zorgondernemers


Naast de gewone verhuur zal ik ook af en toe specials organiseren voor die mensen die wel wat extra zelfzorg kunnen gebruiken, die mensen die meestal eerst voor een ander zorgen en dan pas voor zichzelf. De verzorgers, zorgverleners en zorgondernemers. In deze specials maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring als mentor voor artsen, en ondernemer. Benieuwd wat we gaan doen? Bekijk het aanbod via onderstaande knop.


Tot snel,
Liefs,  Heleen